U prodaji dostupno još malo ulaznica po nižim cijenama za predstavu „Ako sam žena, nisam konj“

4. 12. pred sarajevskom publikom u Domu mladih

Predstava kojoj se publika iznova vraća- “Ako sam žena, nisam konj” sjajne stand up komičarke Ane Poznanović ponovo je pred sarajevskom publikom 4. 12. u Domu Mladih.

I ovo će biti još jedna rasprodana izvedba budući da je veliki broj ulaznica već rasprodan,  a po nižim cijenama- 20 KM, ostao je još mali kontingent. Nakon što se rasproda, ulaznice će biti 25 KM. Kupiti se mogu na platou Skenderije, biletarnici BKC-a i online putem sistema kupikartu

„Ako sam žena, nisam konj“ je komedija za jake žene i hrabre muškarce, koja govori o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ sa monodramom „Ako sam žena, nisam konj“.

U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju.

Ova monodrama igra se a velikim uspjehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje. Radi se o predstavi uz koju je vrhunska zabava zagarantirana i koja se ne propušta. Kupite na vrijeme ulaznice i uživajte u komediji s najboljih mjesta, poručili su organizatori.