Lakši i jednostavniji početak školske godine uz Addiko Mastercard kreditne kartice

Školska godina nam je pred vratima, a to je vrijeme kada se porodični troškovi značajno povećavaju. Nova odjeća i obuća, školske torbe i pribor, oprema za sport, te knjige za nastavu, ali i brojni drugi troškovi dolaze istovremeno i dodatno opterećuju kućni budžet. Vjerujemo da ste u dilemi kako odgovoriti svim ovim vanrednim obavezama pored svih drugih redovnih troškova. I sve to po znatno većim cijenama zbog aktuelnih poskupljenja. 

Ukoliko koristite Addiko Mastercard kreditnu karticu, lakše ćete prevazići ova finansijska opterećenja i rasteretiti svoj kućni budžet. Jer samo uz Addiko Mastercard kreditnu karticu možete kupovati na maksimalno 24 rate bez kamata, a do kraja septembra svaku kupovinu možete podijeliti na tri rate i bez naknade, dakle bez bilo kakvih troškova.  

„Addiko Mastercard kreditna kartica vam omogućuje da kupujete i plaćate odmah, a do kraja tekućeg mjeseca se odlučite o broju rata na koje želite podijeliti svoju kupovinu“, kažu nam u Addiko Bank Sarajevo.

Bitno je naglasiti da kupovina na rate ovom karticom ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. Transakciju uobičajeno platite karticom, a ukoliko je veća od 50 KM možete je naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate možete obaviti samostalno, iz udobnosti vašeg doma, putem Addiko  Mobile aplikacije ili pozivom Addiko Kontakt centra na  broj 033 866 666.

Više informacija o ovoj kartici potražite na Addiko Mastercard kreditna kartica – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)