Jubilarnih 20 godina Coloseum Cluba

Proslava jubileja je već počela u augustu i trajat će do oktobra nagrađivanjem posjetilaca sa preko 40.000 KM, a krunisati će se sa rođendanskom zabavom u oktobru, koja će biti upotpunjena odličnim zabavnim programom, kulinarskim specijalitetima i vinima.

Coloseum Club obilježava punih 20 godina postojanja. Pažljivo gradeći imidž, stekao je status kultnog mjesta za izlazak svih generacija, nudeći zagarantovanu zabavu i vrhunski kvalitet usluge. Ugostivši preko 2000 različitih izvođača, postaje jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu. U prilog tome govori podatak da je preko 1,5 miliona gostiju posjetilo Coloseum Club od otvaranja do danas. Vizija i želje posjetilaca su, i ostat će, glavni motiv uspješnog poslovanja. Pored koncertnih zabava, umjetničkih i modnih nastupa, te promocija renomiranih domaćih i svjetskih firmi, Coloseum Club nije propuštao priliku da bude dio humanitarnih akcija, nesebično pomažući socijalno-ugrožene kategorije, kroz donacije udruženjima i javnim ustanovama.

“Kada smo počinjali prije 20 godina utemeljili smo vrijednosti koje njegujemo i danas. Naša misija je da svojim posjetiocima uvijek pružamo više i bolje, a entuzijazam sa kojim smo počeli je s godinama samo rastao. Sa svakom stepenicom više rasla je i naša volja i želja da na jednom mjestu pružimo istinski centar zabave i igre. Uvijek se trudimo da ugostimo vrhunske izvođače, da naši gosti uživaju u gastronomskim specijalitetima, da uz nagradne igre i poklone imaju nezaboravan provod. Stoga smo neizmjerno sretni što ove godine proslavljamo jubilarni 20. rođendan. Za tu priliku pripremamo brojna iznenađenja, kako bismo se zahvalili našim vjernim posjetiocima”, izjavio je Massimo Leban, direktor Coloseum Cluba.