KOMPANIJA HIFA-OIL DONIRALA SREDSTVA  KOŠARKAŠKOM KAMPU „KENAN KAMENJAŠ“

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake „Kenan Kamenjaš“ i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini.Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Studentskog Centra Kenan Kamenjaš organizovao je drugi po redu Košarkaški kamp za najmlađe.
Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, izdvojila je značajna finansijska sredstva kao znak podrške razvoja kampa koji je izazvao veliki interes mladih ljudi s ciljem jačanja sportskih događaja i podsticanja mladih na aktivnijji i zdraviji život.
Nakon prošlogodišnje premijere dječaci i djevojčice imali su priliku i ove godine da nastave sa druženjem, treninzima i zabavom.
Košarkaški kamp “Kenan Kamenjaš” organizovan je u Ajdinovićima i trajao je šest dana, od 10. – 15. jula, a najbolji učesnici bili su nagrađeni super nagradama.


Ovom donacijom nastavljeno je sa realizacijom društveno-odgovornih projekata koje Hifa-Oil ima u cilju sprovesti povodom 20 godina svog postojanja i uspješnog poslovanja.
Do kraja godine očekuje se realizacija još četiri projekta ovog karaktera kojima se žele podstaći i ostale kompanije da djeluju društveno-odgovorno, te da zajedno budu dio ovakvih priča i u periodima koji slijede.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!