Branko Đurić Đuro 20.9. u sarajevskom BKC-u

Ulaznice samo danas po cijeni 25 KM.

Broj je ograničen, a nakon što se rasproda early bird kontingent, ulaznice će od sutra biti po cijeni 30 KM i 40 KM VIP

Branko Đurić Đuro 20.9. stiže u sarajevski BKC sa „Đurologijom“, jednom od najboljih i najizvođenijih predstava s ovih prostora.

Ova njegova autorska predstava pruža ono najbolje od sebe i obara rekorde gledanosti u svijetu pozorišta i stand-up-a u našoj regiji!

“Đurologija” je trajno popularna, redovno rasprodana predstava od koje se može očekivati da će nastaviti obarati rekorde.

Do sada je pogledalo skoro pola miliona gledaoca i još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije i šire.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. 

Harizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, reditelj, kantautor i rock muzičar, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Ulaznice za Đurologiju od danas su u prodaji!

Prvi kontingent je samo danas dostupan po cijeni 25 KM, dok će od sutra ulaznice biti 30 KM i 40 VIP.

Dostupne su u sistemu kupikartu.ba, biletarnici BKC-a i platou Skenderija,

Uživajte u jedinstvenom humoru Branka Đurića Đure i pogledajte njegovu nezaboravnu izvedbu “Đurologije” koja će Vas nasmijavati cijelu večer!