Josipa Lisac u subotu pred sarajevskom publikom

Veliko zanimanje vlada za koncertom muzičke dive Josipe Lisac koji će se održati u subotu, 11.5. u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu s početkom u 21 sat.

Odmah po objavi najave koncerta, fanovi ove muzičke dive požurili su kupiti ulaznice na vrijeme, budući da su njezini koncerti postali vrlo rijetki i ekskluzivni i redovito rasprodani prije datuma održavanja.

Ostao je mali broj rezerviranih, a nepreuzetih ulaznica, koje se od danas ponovo puštaju u prodaji na biletarnici BKC-a, platou Skenderije i sustavu kupikartu.ba

Na koncertu će Josipa uz pratnju svog sjajnog benda još jednom podsjetiti na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac „Dnevnik jedne ljubavi“ koji je ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Posebna i prepoznatljiva po hitovima poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda”…i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi.

Ovaj ekskluzivni i intimni koncert u BKC-u zasigurno će biti još jedan u nizu Josipinih koncerta kojega će publika dugo pamtiti.