Jelica Brestovac prvi put pred sarajevskom publikom s novom predstavom „Ne mogu danas, danas imam ženske probleme“

Glumica Jelica Brestovac, na ovim prostima javnosti najpoznatija po HIT predstavi „Tražim muža“, stiže pred sarajevsku publiku s novom predstavom „Ne mogu danas, danas imam ženske probleme“ za koju se već po najavi traži karta više.

Prvo izvođenje predstave u Sarajevu zakazano je za 23.4.2024. u 20 sati U BKC-u u Sarajevu. Požurite po svoje ulaznice koje su upravo puštene u prodaju na biletarnicu BKC-a, platou Skenderije i sustavu kupikartu.ba

Predstava govori o ženi koja prolazi razne životne faze, donoseći uglavnom pogrešne odluke, a te odluke vode je u začarani krug iz kojega ona ne izlazi do trenutka kulminacije u kojem shvaća da život ne može više tako da ide i da mora preuzeti stvari u svoje ruke.

Ova urnebesna komedija , protkana glazbom i veselim duhom govori nam o smislu življenja. Poruka je jasna: nije još vrijeme za umiranje jer život nas čeka!

Ponekad se pretvorimo u strojeve koji trče za materijalnim stvarima, za nekim vrijednostima koje ispunjavaju životnu formu i u toj trci izgubimo osnovnu nit, a to smo mi sami.

Kako usporiti? Kako povući tu ručnu kočnicu ?

Možda odgovore pronađete baš gledajući ovu dinamičnu, veselu i komičnu predstavu.

Dok se budete smijali svim životnim situacijama u kojima se svatko može pronaći, shvatit ćete suštinu da ste sami sebi najvažniji te da je upravo sada vrijeme da živite punim plućima.

Jedna žena prolazi kroz sve faze života prihvaćajući ih kao potpuno prirodne, dok ne dođe do ”buđenja”.

Vidjet ćemo koji su to ženski problemi i zajedno ćemo pokušati da ih riješimo.