Lična karta otvara sva vrata!

Odobrenje kredita i kreditne kartice samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu u okviru nove kampanje Addiko Bank Sarajevo.

U skladu sa fokusom na digitalizaciju i optimizaciju procesa, Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na unapređenju proizvoda i procesa nastojeći da pruži najbolje usluge, čineći bankarske transakcije jednostavnijim, bržim i dostupnijim za sve naše klijente. Digitalna transformacija kao i kontinuirano unapređenje kvaliteta procesa rada ključni je strateški pravac Addiko Bank Sarajevo, koji je čini jedinom bankom na BiH tržištu koja omogućava realizaciju kredita i Addiko Mastercard 3u1 kreditne kartice jednostavno, brzo i samo uz jednu posjetu poslovnici.

U sklopu nove kampanje “Lična karta otvara sva vrata”, svim građanima koji ispunjavaju uslove kreditiranja u Addiko banci, odobrenje kredita u iznosu do 2.000 KM kao i Addiko 3u1 Mastercard® kreditne kartice, moguće je samo uz ličnu kartu i samo jedan dolazak u najbližu Addiko poslovnicu.

„ Pored jednostavnosti i brzine koja se ogleda u mogućnosti odobrenja kredita uz samo jednu posjetu poslovnici, klijente smo u toku trajanja akcijskog perioda oslobodili naknade za obradu kreditnog zahtjeva. Dodatno uz kredit klijentima je na raspolaganju Addiko Mastercard® 3u1 kreditna kartica sa brojim pogodnostima, što čini ovu ponudu jedinstvenom na bh. tržištu“, istakao je Hamdija Hadžić, Direktor sektora Maloprodaje.

Hadžić navodi da i pored jednostavne procedure realizacije kredita, klijenti ostvaruju i brojne dodatne benefite, a neki od njih je svakako i fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate kredita.

“Bez obzira na ovu izvanrednu ponudu i dalje aktivno nastavljamo s našim naporima da pružimo rješenja koja će biti privlačna građanima Bosne i Hercegovine. Svakodnevno radimo na tome da naše usluge budu pristupačne, korisne i jednostavne za sve naše klijente. Naš cilj je stvaranje bankarskog iskustva koje nadmašuje očekivanja, osiguravajući da svaka osoba koja koristi naše usluge osjeti vrijednost i praktičnost koje nudimo“, pomenuo je Denis Omeragić, Direktor Sektora Upravljanja proizvodima.

Posebna ponuda koju je Banka pripremila je dostupna klijentima svih banaka, a svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati online, putem linka: https://webkredit.addiko-fbih.ba/webkredit/sa/kreditni-kalkulator/kredit2000.