Sve je spremno za Ninin koncert u šeheru!

Muzička diva pjeva za zaljubljene u Domu mladih 14. februara

Regionalna muzička diva Nina Badrić održat će koncert „U mene se zaljubi“ u Sarajevu, na sam Dan zaljubljenih, 14. februara u Domu mladih! Kako se koncert približava, a do njega je ostalo još samo 3 sedmice, euforija oko Nininog koncerta raste.

O svojem aktualnom hit-duetu s Grašom „Nemoj“, koji je bio pun pogodak i trenutno je nominiran  za brojne nagrade, Nina je nedavno iskreno rekla: „Što da vam kažem nego da imam samo veliku zahvalnost što postojim i trajem i što smo Petar Grašo i ja snimili pjesmu koju publika jednostavno voli!“

A kako je najavila izlazak novog albuma u toku 2024. godine, na njemu će se sigurno naći još mnogo novih bezvremenskih hitova pjevačice koju podjednako poštuju i vole i publika i muzički kritičari. Zagrepčanka koja svojom specifičnom bojom i snagom vokala nikoga ne ostavlja ravnodušnim, počela je pjevati još kao djevojčica, a kasnije se istaknula u poznatom zagrebačkom zboru Zvjezdice. Njen je vokal među prvima prepoznaoDino Dvornik, koji joj je nekada davno rekao da ona jednostavno mora pjevati i graditi pjevačku karijeru.  A sve nakon toga je već dobro poznato, jer iza ove velike pjevačice i karizmatične žene je tridesetogodišnja karijera puna beziznimno kvalitetne pop muzike.  Nina je u toku godina pokupila mnoge regionalne nagrade i laskave titule za pjevačicu godine i hitove godine, nizala rasprodane turneje u velikim dvoranama i više od svega – svojoj publici darovala pjesme koje život znače, pjesme uz koje su se rađale i umirale naše ljubavi, brojne balade uz koje smo plakali i patili i pjesme koje su postale himne generacija.

Koncert koji nam Nina priprema 14. februara u Sarajevu je koncert koji se ne propušta!

Ulaznice potražite na platou Skenderije, na prodajnom mjestu Artikulacija BKC i u sistemu Entrio.ba.