Koncertni spektakl Tomislava Bralića i klape Intrade u Sarajevu

Sve je spremno za premijerni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u četvrtak, 21.12. u Domu mladih, u 20h. Velikani klapske pjesme zapjevat će u Sarajevu prvi put u višedecenijskoj karijeri, a u prodaju je upravo pušten posljednji kontingent ulaznica i to za sjedenje na parteru i stajanje na gornjem parteru. Koncert nosi naziv „Sarajevu s ljubavlju“, a s njim se pjevačima najpopularnije dalmatinske klape napokon ostvaruje velika želja da svoje hitove i dalmatinske šansone i najpopularnije klapske pjesme izvedu za Sarajlije.

„Zora bila“, „Ne mogu te prestat jubit“,  „Ne damo te pismo naša“, „Samo more nosim ja u duši“, „Ribar sam stari“, „Zašto uvik pivan“, „Još bi tija“ samo su neki od hitova koje su Bralić i klapa Intrade zapjevali i na renomiranim koncertnim pozornicama širom svijeta nižući uspjehe u Americi, Kanadi, Australiji i šire. A sada je napokon na redu i Sarajevo! Uz sve ove hitove, publika će u Domu mladih  obavezno zapjevati i zaplesati uz dalmatinske evergreene „Večeras je naša fešta“, „Kad si bila mala, Mare“, „Ćiribiribela Mare moja“ i brojne druge pjesme koje znaju sve generacije.

Planetarni uspjeh zadarskih slavuja Tomislava Bralića i klape Intrade istinski je glazbeni fenomen, pa je o njima snimljen i dokumentarni film „Popili Intrade i opet su žedni“ koji publici daje intiman uvid u njihov put uspjeha i bogatu karijeru. A ta karijera taje već dugih 37 godina!

I još jedan kuriozitet vezan za ovaj premijerni koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade jest činjenica da će cjelokupni koncert snimati BHRT – Radiotelevizija Bosne i Hercegovine. A osim ovog, čeka nas još pokoje iznenađenje na ovom klapskom spektaklu u Sarajevu. Stoga, požurite po svoje ulaznice za koncert koji u Sarajevo donosi Dalmaciju, puno ljubavi i emocija i vrhunsku klapsku pjesmu!

Posljednje ulaznice za ovaj koncert i to za sjedenje na parteru i stajanje na gornjem parteru mogu se kupiti na platou Skenderije i online na platformi Entrio.ba.