Evergreen & Salsa Show – Robert Čolina premijerno predstavlja svoj show u Sarajevu

Showman i pjevač Robert Čolina premijerno predstavlja svoj program Evergreen & Salsa Show u Sarajevu, 28.oktobra u Amfitetaru Doma Mladih, s početkom u 20h.

Ovaj vrhunski interpretator koji se tijekom godina svojim vokalom i scenskim nastupom etablirao kao sjajan zabavljač  i miljenik ženske publike po prvi put izvodi ovaj program ne samo u Sraajevu, već i u cijeloj Bosni i Hercegovini.  „Balkanski Michael Bublé“ epitet je koji mu je publika dodijelila zbog posebnog glazbenog senzibiliteta i ljubavi prema evergreenima i swing glazbi, a on ga je dodatno opravdao svojim programom Evergreen & Salsa Show u kojem je „svoj na svome“.

„Možda s ovim programom više vučem na Luisa Miguela, nego Bubléa, ali sarajevska publika će moći najbolje procijeniti“, šali se Čolina, a obećaje ludi provod i vruću atmosferu.

„Bit će tu ponešto za svakoga, za sve generacije publike. Od vruće salse, do nostalgičnih skladbi. Radujem se da ću se napokon moći premijerno predstaviti u Sarajevu!“, naglašava Robert Čolina.

Uz vrhunski salsa bend, plesačice i sjajne muzičke hitove koje vole sve generacije, Robert je ovaj program već predstavio u Zagrebu, a sada je na redu prijestonica Bosne i Hercegovine.

Program Salsa & Evergreen Show by Robert Čolina publiku vodi na glazbeno putovanje koje započinje u vremenu Franka Sinatre, Ive Robića i big band zvuka, sve do legendarnih Indexa, The Driftersa, Joea Cockera, pa potom, dakako, i do Bubléa, Miguela, Iglesiasa. A na  set listi se uvijek nađe i poneki neočekivani međunarodni i domaći hit u salsa aranžmanima, kako bi dodatno iznenadio i oduševio publiku.

Inače, Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio i svojim pop pjesmama ”Sad te ostavljam” i ”Te tvoje oči” s albuma prvijenca, a posljednjih godina se predstavio pjesmama ”To bi zaslužio”, ”Nemoj me pitati za ime”, ”Sve što želim jesi ti” te posljednjim singlom „Za sve što bilo je“. U svojem pop programu, oduvijek je inzistirao na suradnji s renomiranim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Amila Loje, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena.

Nakon pop faze, Robert se ipak odlučio vratiti muzici u kojoj najviše uživa – a to su upravo evergreeni i salsa.

Ovaj program Robert Čolina Robert izvodi u pratnji sjajnog salsa benda koji predvodi Darko Sedak Benčić, renomirani i nagrađivani jazz i salsa glazbenik, trubač i voditelj autorskog salsa benda FiloSofía. Darko Sedak Benčić je ujedno i dugogodišnji suradnik Jazz orkestra HRT-a i koncertni majstor slovenskog big banda RTV-a.

Ulaznice za ovaj evergreen i salsa party u prodaji se mogu naći u sistemu entrio.ba.