Sve spremno za veliki party Smoke Mardeljana u Amfiteatru Doma Mladih 08. augusta, ostao još mali broj karata

Centar Skenderija/Dom mladih vam predstavlja hip hop spektakl sa gostom „Smoke Mardeljano“, 08. augusta u Amfiteatru Doma mladih od 21:00. Miloš Stojanović – Smoke Mardeljano rođen je u Beogradu na Voždovcu, a predstavit će se sarajevskoj publici sa svojim novim albumom „Neka teče“.

Zašto je Smoke Mardeljano poseban i jedinstven u onome što radi, publika je mogla pogledati u dokumentarnom filmu “Ja repujem”: https://www.youtube.com/watch?v=hU5-M7Y0Bew

Novi album “Neka teče”, Mardeljano je najavio singlom “Ulična svetla”, a sav novi materijal snimljen je uz podršku repera s kojima je sarađivao i ranije – Đusa, već spomenutog Ajsa Nigrutina i benda Who See. Na albumu se nalaze 22 pjesme, a sam Mardeljano je izjavio da je on za “sve nas koji živimo kulturu”.

Istog dana, tokom popodneva, Smoke Mardeljano bit će dio Red Bull Raplika Workshopa u Domu mladih, od 16 do 18 sati. Red Bull Raplika najpopularnije je i najmasovnije freestyle rap takmičenje na Balkanu, a mladi, talentovani MC-ijevi koji se jednog dana žele okušati na velikoj sceni, 8. augusta će imati priliku da uče i vježbaju sa najboljima. Mentori će im pored Mardeljana biti neizostavni Frenkie, Helem Nejse i prošlogodišnja pobjednica Red Bull Raplike, MC Nancy.

Support Smoke Mardeljanu na koncertu će biti DJ Mrki, a warm up Zlijay.

Ulaznice po cijeni od 10 KM se mogu kupiti na platou Skenderija i online na https://entrio.ba/