Hotel Pino NATURE postaje dio najveće američke hotelske grupacije Best Western Group

Pino Nature Hotel iz Sarajeva potpisao je ugovor o podlicenci sa jednom od najpoznatijih svjetskih hotelskih grupacija, BEST WESTERN GROUP, sa sjedištem u Phoenix u SAD-u.

Ovim ugovorom Pino Nature Hotel postaje dio jedne od najvećih američkih i svjetskih hotelskih grupacija, a svaki hotel s markom Best Western® u neovisnom je vlasništvu i njime upravlja.

” Iako na našem području manje poznata, današnja grupa Best Western ostaje lider u ugostiteljstvu, sa više od 4700 lokacija u preko 100 zemalja širom svijeta, sa svjetski nagrađivanim programom lojalnosti, koji broji preko 35 miliona članova i ostvaruje promet od preko 6 milijardi američkih dolara godišnje.

Hotelu Pino Nature je pripala iznimna čast da kao prvi i jedini hotel iz Bosne i Hercegovine postane dio ove ekskluzivne globalne grupacije, koja je pored svjetskih metropola odnedavno prisutna i u svim zemljama naše regije.” kazala je Aida Terzic, direktorica Pino Nature Hotela

Kultni brend sa 75 godina iznimnog gostoprimstva, Best Western® Hotels & Resorts doživio je transformativno osvježenje brenda, dajući život suvremenom dizajnu, modernim sadržajima i vrhunskom smještaju.

BW Premier Collection by Best Western u koju je svrstan Pino Nature Hotel je najekskluzivnija kolekcija pomenute grupacije, pomno odabranih hotela, koja današnjem putniku nudi nadahnuto iskustvo u luksuzu s hotelima koji su eklektični i originalni. Identitet svakog hotela nepogrešivo je povezan s njegovim odredištem, pružajući autentično boutique iskustvo koje odražava jedinstvenu osobnost svakog mjesta. Od predvorja do sobe, svaki detalj je pažljivo promišljen. Ovo iskustvo je sve samo ne očekivano; nezaboravan je, sofisticiran i potpuno superioran.

Pino Nature Hotel postaje dio obitelji grupacije svjetske klase, za putnike svjetske klase.

NA FOROGRAFIJI IZNAD: George Kindinis | Development Manager i Aida Terzic, direktorica Pino Nature Hotela