PRILIKA ZA PRIVREDNIKE IZ KANTONA SARAJEVO: PRIJAVITE SE ZA BESPLATNO UČEŠĆE NA SARAJEVO BUSINESS FORUM I SARAJEVO HALAL FAIR 2023

Ovogodišnja izdanja Sarajevo Business Foruma i Sarajevo Halal Fair-a održat će se od 17. do 19. maja u hotelu Hills na Ilidži, a prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće/full pass kotizacije imaju proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekt za zajedničko ulaganje.

Organizator manifestacija Bosna Bank International i strateški partner Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo pozivaju sve privrednike s područja Kantona Sarajevo da se prijave za besplatno učešće – ostvarenje full pass kotizacija za Sarajevo Business Forum i Sarajevo Halal Fair 2023.

Ove godine, Ministarstvo privrede KS obezbijedilo je čak 230 besplatnih kotizacija za ukupno 230 privrednika s područja Kantona Sarajevo, koji će imati priliku da predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta. U okviru ove strateške saradnje Kanton Sarajevo imat će svoje paviljone na kojem će kompanije, samostalni poduzetnici, i predstavnici općina moći predstaviti svoje proizvode i usluge, kao i nove poslovne ideje i prilike, te održati B2B sastanke s potencijalnim partnerima iz regije i svijeta.

Prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće imaju sve proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekt za zajedničko ulaganje.

Javni poziv sa detaljnim informacijama na koji način se prijaviti za učešće dostupan je u prilogu ove objave.

Ne propustite priliku!

Prilog: SBF-SHF-JAVNI-POZIV-ZAHTJEV.pdf (555.96 KB)