Predstavljamo Vam Trebević RESIDENCE, jer Sarajevo to zaslužuje!

Zahvaljujući trajnom opredjeljenju koje podrazumijeva uvođenje savremenih, svjetskih trendova i standarda gradnje apartmana i konzumiranja zdravog načina života, na tržištu prometa nekretnina u BiH i sa ciljem pružanja vrhunske usluge koja će zadovoljiti potrebe kupaca na profesionalan i kvalitetan način, agencija Stanpromet tržištu je ponudila novitet koji se ogleda u mogućnostu kupovine apartmana u prvoj apartmanskoj zgradi na Trebeviću, lokacija Brus, koji je poznato vjekovno sarajevsko izletište sa urbanim sadržajima.

Pojedinci, društva, agencije ali i gradske vlasti odlučne su u namjeri da Trebeviću ponovo vrate stari sjaj. Već ranije je najavljena ekskluzivna prodaja projekta Trebević RESIDENCE.

Na samo 15 minuta vožnje automobilom i to novom cestom iz centra Sarajeva :

-1150 metara nadmorske visina

-Apartmani površine od 34 do 58 kvadrata

-Apartmani su sa balkonima ili otvorenim terasama i svaki od njih ima najmanje jednu spavaću sobu

Petnaest vanjskih i trideset podzemnih garažnih parking mjesta projektovani za vas, a materijali koji su korišteni za izgradnju ovog objekta se odlikuju čvrstoćom, pouzdanošću i termičkom otpornošću. Cijena već od 3100 KM po m²sa uključenim PDV-om.Planirani kraj radova 01.01.2023 godine. Više informacija o agenciji Stanpromet, uslugama i ponudi nekretnina možete naći na web stranici www.stanpromet.ba i našim društvenim mrežama.Ukoliko želite da saznate trenutnu cijenu kvadrata nekretnine u koju želite investirati ili je kupiti za vlastite potrebe – pozovite nas!

Naša ponuda apartmana na planinama oko Sarajeva je izuzetno bogata, posjetite nas i provjerite!

Snježna Dolina Resort Jahorina

Marigona Sun&Snow apartmani Bjelašnica

Trebević Residence apartmani

Poziv Vas ne košta ništa!

Kontakt broj : +38762 801 801

Stručno lice – agent za nekretnine Haris Kadić