Novi Album “Ljubavi stare” od Alena Hrbinića – Očaravajući pogled na ljubav kroz melodije

Uzbudljiva vijest za ljubitelje muzike stiže iz studija Alena Hrbinića! Nakon četiri godine čekanja, Alen Hrbinić, jedan od najsjajnijih talenata naše muzičke scene, spremno je najavio izlazak svog drugog albuma pod nazivom “Ljubavi stare” za 27. maj 2024. godine.

Poslije senzacionalnog uspjeha debitantskog albuma “Furam”, koji je osvojio srca publike kako u Bosni i Hercegovini, tako i širom regije, Hrbinićeva nova kolekcija pjesama obećava nezaboravno muzičko iskustvo. “Ljubavi stare” predstavlja 10 originalnih numera, koje su plod saradnje sa istaknutim autorima poput Dine Muharemovića, Alena i Darka Taseva, te Duema Novakovića – kreativnog tima koji je već ostavio neizbrisiv trag na Hrbinićevom prvom albumu.

Sa osjećajem dubokog iskustva i sa srcem ispunjenim emocijama, Alen je otkrio da je svaka pjesma na ovom albumu rezultat ličnog doživljaja i iskrenih osjećanja. “Pjesme sam radio iz srca, tako da vjerujem da će se dopasti svima onima koje vole prave ljubavne pop melodije”, izjavio je Hrbinić.

“Ljubavi stare” obećava da će otkriti novu dimenziju ljubavi kroz zvukove koji će dirnuti dušu slušaoca. Ovaj album predstavlja spoj emotivnih tekstova, zaraznih melodija i Hrbinićeve jedinstvene interpretacije, stvarajući tako muzičko iskustvo koje će ostati urezano u sjećanjima.

Ovo je trenutak koji su mnogi nestrpljivo čekali, i sada je konačno stigao. Ukoliko ste spremni za muzičku avanturu koja će oživjeti vaše emocije i zagrijati vaše srce, pripremite se za putovanje kroz “Ljubavi stare” s Alenom Hrbinićem.

Neka muzika govori više od riječi – priključite se Alenovom putovanju kroz “Ljubavi stare”!