Total TV karavan uskoro kreće na put po BiH: Vrijeme je za druženje, poklone i brojne akcije

Ljeto je, vrijeme je za upoznavanje novih ljudi i mjesta, druženje, zabavu, isprobavanje novih stvari, poklone i jedinstvenu Total TV akciju. Sve to sa sobom donosi Total TV karavan kompanije Telemach BH, koji uskoro kreće na mjesec dana putovanja po Bosni i Hercegovini.

Od 28. jula do 2. augusta, Total TV karavan će posjetiti Foču, Višegrad, Rogaticu, Vlasenicu, Sokolac i Goražde, a kasnije i brojne druge gradove.

Ova savremeno opremljena Telemach BH “poslovnica na točkovima”, u svakom od pomenutih gradova zadržat će se po jedan dan.

Svojim korisnicima, gostima i slučajnim prolaznicima pružit će priliku da uz pomoć stručnog osoblja na licu mjesta testiraju inovativne servise i usluge ove kompanije, saznaju male “trikove i tajne” o njihovom korištenju i funkcijama, osvoje (osvježavajuće) poklone i informišu se o novoj, atraktivnoj ljetnoj Total TV akciji, koja donosi 15 mjeseci uživanja u bilo kojem Total TV paketu po cijeni od 9,90 KM mjesečno na dva televizora uz vrhunsku, EON aplikaciju.

“Briga o korisnicima je nešto čemu poklanjamo veliku pažnju i po čemu se kompanija Telemach BH izdvaja i prepoznaje. Total TV karavan je još jedan način na koji im se nastojimo približiti i pružiti priliku da u naposrednom kontaktu s korisnicima, doslovno na njihovom kućnom pragu, saznamo koliko su zadovoljni našim uslugama te kakva su u tom kontekstu njihova očekivanja i želje. S druge strane, mi smo tu da ih saslušamo, pokažemo šta (novo) nudimo, pojasnimo način na koji mogu koristiti sve naše usluge i obradujemo ih simboličnim poklonima”, kazala je Sandra Oprašić- Kojičić direktorica Sektora za Total TV, D2D mrežu i Indirektne kanale prodaje kompanije Telemach BH.

Za više informacija, o tome kada će Total TV karavan posjetiti vaš grad, na kojoj lokaciji će vas čekati i kako možete osvojiti zanimljive poklone pročitajte na web stranici totaltv.ba.