29. aprila u Amfiteatru Doma mladih bendovi Post Rem i Teška tema

U subotu 29. aprila u Amfiteatru Doma mladih u sklopu projekta „Alternativni centar“ nastupaju mladi rock bendovi Post Rem i Teška Tema.

Koncert počinje u 20:00, a ulaz je slobodan.

Bend Post Rem je prvi bend nastao u “Pop Rock Školi Sarajevo” u okviru projekta “Bendovi Zovu 033” koji je uspješno realiziran u 2022. godini. Za nepune 2 godine rada, bend je održao desetine live nastupa, koncerata i učešća na raznim festivalima u BiH a bili su i na festivalu “Takt” u Novom Sadu. Ovogodišnji su predstavnici na CMC Festivalu u Vodicama ispred producentske kuće Hayat Production. Trenutno rade na svom drugom singlu. Članovi benda: Ana Milanović, Tarik Tanović, Tarik Češljar, Elma Šakić, Luka Stanić i Adila Džindo. Mentor benda je multiinstrumentalista, Ernad Bihorac.

Teška Tema je mladi rock band iz BiH. Žele predstaviti svoje znanje i svoj napredak svakim novim nastupom. Smatraju da je za uspjeh najbitnija odgovornost i rad. Na bubnjevima Tin Todorović, bas gitara – Vedran Tadić, električna gitara – Bakir Salihović (Bake), vokal – Ivan Rajić.

Kao i do sada, vrata Amfiteatra Doma mladih su otvorena za sve mlade iz kulturnog i kreativnog stvaralaštva, sve autorske muzičke grupe, stand-up komičare i ostale umjetnike da nam se pridruže u našem projektu razvoja nove alternativne muzičke i kulturne scene u Sarajevu – Alternativni centar. Vaše je samo da nam pošaljete kratku biografiju, link na kojem možemo čuti ili vidjeti vaše autorske radove ili demo snimke, portfolio ili fotografije radova kao i ostale detalje. Vaše prijave možete poslati na e-mail: info@skenderija.ba, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj: 033 211 016.