NO LIMIT 18 – NOVOGODIŠNJI TURNIR NAJBOLJIH MLADIH BORACA U SARAJEVU

Organizacija “NO LIMIT FIGHTING NETWORK” priređuje 18. po redu turnir borilačkih sportova 23.12.2022. godine u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju “Safet Zajko” Sarajevo, sa početkom u 18 sati.

Biće to prilika da sarajevska publika vidi, trenutno najbolje, bosanskohercegovačke borce koji su se već dokazali u ringovima ove godine, u organizaciji “No Limit”-a. 21.12.2022. godine održana je press konferencija na kojoj je predsjednik organizacije “No Limit” Dževad Poturak istakao da se “No Limit” vraća u Sarajevo i obećao proširenje poslovnih aktivnosti na Dubai, kao i ostatak svijeta u novoj 2023. godini.

“Nakon uspješne operacije srca ove godine, uspio sam organizovati četiri eventa i ne mislim stati. Želim da našim mladim borcima omogućim uslove kakve ja nisam imao u svojoj karijeri i da im omogućim nastup na međunarodnoj sceni. Zahvalio bih se i kompaniji BH Telecom, bez koje ne bi mogao raditi posao koji volim. Manifestacija počinje u 18 sati, dođite i podržite budućnost Bosne i Hercegovine u borilačkim sportovima.” – rekao je Poturak.

Klikom na ovaj link možete pogledati press konferenciju.

Svi ste dobrodošli!