Prva banka u BiH uvrstila u ponudu dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Prateći trendove na tržištima na kojima posluje grupacija Intesa Sanpaolo, a tiču se finansija i proizvoda/usluga koje banke nude klijentima, Intesa Sanpaolo Banka u BiH odlučila je otići korak ispred i ponuditi jedan potpuno novi proizvod svojim klijentima u Bosni i Hercegovini.

Naime, Intesa Sanpaolo Banka u svojoj ponudi do sada je imala 5 In paketa prilagođenih različitim potrebama i navikama klijenata, a od sada je dostupan i  novi In paket Prestige.

Riječ je o paketu koji je ovu Banku izdvojio od ostalih jer kada je u pitanju osiguranje, Intesa Sanpaolo Banka postaje prva banka u BiH koja dobrovoljno zdravstveno osiguranje (DZO) uvela kao svoj novi proizvod. Pored DZO-a ovaj paket nudi i set proizvoda i usluga poput tekućeg računa, prekoračenja (redovno ili dodatno),Visa Platinum karticu, Mastercard kreditnu karticu i American Express karticu. Uz navedeno, tu su i putno zdravstveno osiguranje za cijelu porodicu, asistencija na cesti i osiguranje zloupotrebe kartice, te proizvodi digitalnog bankarstva: m-Intesa, ELBA i SMS.

Uz DZO Intesa Sanpaolo Banke klijentima se omogućava vanbolničko liječenje u zemlji na najvišem standardu zdravstvenih usluga, te dijagnostika i liječenje u najsavremenijim i najopremljenijim poliklinikama i ambulantama i to bez listi čekanja.

Ugovorite vaš novi IN paket Prestige već danas.