Koncert legendarnog STING-a u Sarajevu 02. oktobra

Novi datum Sting-ovog koncerta u Sarajevu je 2. oktobra za njegov rođendan, što je potvrđeno i na njegovoj zvaničnoj web stranici (https://www.viagogo.com/ww/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Sting-Tickets/E-8526885)

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma „The Bridge“ koji je obljavljen 19. novembra pjesma “Rushing Water” je već postala svjetski radijski hit. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom, navode iz produkcije kuće Avalon koji su organizatori Sting-ovog koncerta u Sarajevu.

Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 02. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Mali kontigent ulaznica dostupan je na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.