Hit Design: Posjetite novootvoreni Showroom u Sarajevu

Kompanija Hit Design danas je svečano otvorila prvi Showroom u Sarajevu na adresi Safeta Hadžića 235, u sklopu BP Hifa-Oil.

Ljubitelji uređenja prostora koji teže komfornom i profinjenom enterijeru svog doma u novootvorenom Showroom-u imat će priliku pogledati neke od proizvoda pločastog i tapaciranog namještaja, kao i mogućnost kupovine madraca i nadmadraca brenda “Oblak” koji je prepoznatljiv po jedinstvenom kvalitetu i udobnosti.

Sektor “Hit Enterijeri” je novootvoreni sektor u sklopu kompanije Hit Design koji kombinira želje kupca sa svojim znanjem i kreativnošću, a usmjeren je na projektovanje i dizajniranje privatnih i poslovnih enterijera kroz idejna rješenja, 3D vizualizacije do krajnje izrade, isporuke i montaže, a sve to prikazano u izgledu luksuzno namještenog apartmana.

Kompanija Hit Design, akvizirana od grupacije Hifa-Oil, uspješno posluje već pet godina, a osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja i prodaja tapaciranog namještaja, kao i proizvodnja madraca i nadmadraca.

Ulaskom grupacije Hifa – Oil u vlasničku strukturu Hit Design daju jasnu poruku – rapidan razvoj i visokopozicioniranje u segmentu proizvodnje i prodaje namještaja i madraca te opremanja enterijera.

Ovaj Showroom imat će za cilj ljubiteljima enterijera prikazati projektovanje i opremanje apartmana u potpunosti opremljenih namještajem kompanije Hit Design po principu “Ključ u ruke”.

Pored bosanskohercegovačkog tržišta, proizvodi kompanije Hit Design prisutni su i na tržištima Hrvatske, Srbije, Austrije, Njemačke, Francuske, kao i na tržištima zemalja Benelux-a. Kompanija broji 48 uposlenih, a do kraja godine očekuje se povećanje broja zaposlenih na svim pozicijama.

Kompanija Hit Design i brend Oblak će biti izlagači i na Međunarodnom sajmu privrede Tešanj koji će se održati 21.septembra 2022.godine, te široj masi približiti svoj rad i novitete iz branše tapaciranog namještaja i madraca.

Ukoliko tražite ideje za uređenje enterijera njihov tim stručnjaka će vam sa puno ljubavi i pažnje ponuditi najbolja rješenja kako bi vaš dom dobio posebnu dimenziju topline i udobnosti.

Za više informacija posjetite www.hit.ba.

Napominju, točenjem Isomax premium goriva na BP Hifa-Oil Novi Grad u minimalnoj količini od 20 l kupci ostvaruju popust od 10% na sve madrace iz “Oblak” asortimana. Popust vrijedi do 30.11.2022.godine.

Radno vrijeme novootvorenog Showroom-a je svaki radni dan od 08:30 do 16:30.